Bespaar geld met de zon

‘Ik wil zonnepanelen’ maakt besparen leuker en eenvoudiger.

Uw jaarlijkse besparing

Door mee te doen aan het zonnepanelenproject van de Alliantie zorgt u niet alleen voor het milieu, ook bespaart u op de kosten van uw energierekening. Zónder dat u zelf ook maar iets hoeft te doen. Het enige wat wij van u vragen is een extra bijdrage in de servicekosten. En nadat alles werkend is opgeleverd betaalt u zelfs de eerste twee maanden geen kosten!
Disclaimer: Netto voordeel is de berekende, gemiddelde besparing per woning. Deze kan per woning verschillen.
Hoeveel stroom uw zonnepanelen opwekken, hangt af van het aantal panelen. Ook de hoeveelheid zon, de ligging van uw woning en de plek van de zonnepanelen spelen een rol bij de energieopbrengst. Hierboven ziet u hoeveel u gemiddeld bespaart wanneer u mee doet.

Instacom garandeert de opbrengst die op deze website beloofd wordt. Mochten we dit onverhoopt niet kunnen waarmaken dan zal gekeken worden waar de oorzaak ligt zodat we dit kunnen corrigeren en indien nodig compenseren met de gemiste beloofde opbrengst.

Elke huurder krijgt een eigen monitoringsysteem dat altijd inzicht geeft of het werkt en wat de opbrengst is.

Wij adviseren u graag over de zon

Kiezen voor duurzame energie, is kiezen voor een groene omgeving. Nu én in de toekomst. Door het plaatsen van zonnepanelen bespaart u niet alleen op uw energiekosten, maar draagt u ook een steentje bij aan een beter milieu. Wilt u meer informatie over het project ‘Ik wil zonnepanelen’, bent u benieuwd naar uw eigen bijdrage of hoe uw jaarlijkse besparing berekend wordt? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs.
Contact met een adviseurVeelgestelde vragen

Bespaar op uw energierekening

Ik wil advies

Het formuulier is verzonden.
Een adviseur z.s.m. contact met u op.
Bel mij terug

Over Instacom

Instacom is uw betrouwbare partner op het gebied van onder meer vakkundige elektrotechniek, (brand)- beveiligingsinstallaties, energiebesparende middelen, telefonie/datanetwerken en het onderhoud/beheer hiervan. 

‌Meer over Instacom