Hoe het werkt

De Alliantie wil circa 5.000 woningen aansluiten op zonne-energie en ziet het als haar maatschappelijke taak om bij te dragen aan een duurzame wereld.

‘Ik wil zonnepanelen’

SAMEN NÓG MEER PLEZIER VAN DE ZON
‌‌De Alliantie werkt dagelijks aan betaalbaar en comfortabel wonen nu én in de toekomst. Samen met u wil de Alliantie een bijdrage leveren aan een duurzame wereld. Met het project ‘Ik wil zonnepanelen’ kiezen we voor de kracht van de zon. Meld u aan en begin direct met besparen en draag bij aan een duurzame wereld!

‌ZONNE-ENERGIE
‌Voor ‘Ik wil zonnepanelen’ zijn appartementencomplexen geselecteerd waar het dak geschikt is voor de plaatsing van zonnepanelen. Met deze zonnepanelen kunt u besparen op uw energierekening en bijdragen aan een beter milieu. De Alliantie werkt hierbij samen met de vaste partner Instacom. Zij nemen binnen één week contact met u op om een afspraak in te plannen.

PLANNING
‌Instacom gaat tussen augustus en november de bewoners benaderen. De voorbereiding is al in volle gang. Daarnaast start de plaatsing van de zonnepanelen op de appartementencomplexen en de voorbereidingen in de meterkasten ook vanaf augustus.

WERKZAAMHEDEN
‌Binnenkort leggen we zonnepanelen op het dak van uw appartementengebouw. De overlast van de installatie en aansluiting van de zonnepanelen is beperkt; de installateur van het zonne-energiebedrijf is maximaal vier uur bij u thuis bezig. Hierbij wordt direct uitleg gegeven over het systeem en de monitoring. Bij de werkzaamheden op het dak is het zonne-energiebedrijf maximaal een week bezig.

‌‘SAMEN DUURZAAM’
‌Tot 2020 wil de Alliantie circa 5.000 woningen aansluiten op zonne-energie. De Alliantie ziet het als haar maatschappelijke taak om bij te dragen aan een duurzame wereld. Steeds vaker gebruiken we duurzame materialen en sluiten we onze woningen waar mogelijk aan op duurzame (energie)bronnen.

VRAGEN
‌Heeft u aanvullende vragen over de planning of installatie van de zonnepanelen, bent u benieuwd naar uw eigen bijdrage of hoe uw jaarlijkse besparing berekend wordt? Neem dan contact op met Instacom via het contactformulier. Een adviseur geeft u graag antwoord op al uw vragen.

Hoe het werkt:

1. Zonnepanelen
Vangen daglicht op en zetten dit om in stroom.
2. Omvormer
Zet zonne-energie om in bruikbare elektriciteit voor uw stopcontact.
3. Monitoring
U ziet wat het systeem aan energie opwekt. 
4. Apparaten
Uw apparaten krijgen stroom. De meter in uw meterkast houdt de opbrengst en het verbruik bij.
5. Overige stroom
Stroom die u niet gebruikt gaat naar het elektriciteitsnet. Dit wordt verrekend met uw verbruik. 

Wij adviseren u graag over de zon

Kiezen voor duurzame energie, is kiezen voor groene omgeving. Nu én in de toekomst. Door het plaatsen van zonnepanelen bespaart u niet alleen op uw energiekosten, maar spaart u ook het milieu. Wilt u meer informatie over het project ‘Zonnig Alliantie’, bent u benieuwd naar uw eigen bijdrage of hoe uw jaarlijkse besparing berekend wordt? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs.
Contact met een adviseurVeelgestelde vragen

"‌Samen kiezen we voor de kracht van de zon."

Ik wil advies

Het formuulier is verzonden.
Een adviseur z.s.m. contact met u op.
Bel mij terug

Over Instacom

Instacom is uw betrouwbare partner op het gebied van onder meer vakkundige elektrotechniek, (brand)- beveiligingsinstallaties, energiebesparende middelen, telefonie/datanetwerken en het onderhoud/beheer hiervan. 

‌Meer over Instacom